Logo Logo
FAG

Nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde dig.

Følg os på:

Facebook LinkedIn

Instruktion for nyansatte

Instruktionsmaterialer

Følg rytmen

Følg rytmen

2010

Elektronisk værktøj til instruktion og oplæring i hotel- og restaurationsbranchen.

Gode råd om at undgå tunge løft, træk og skub

Gode råd om at undgå tunge løft, træk og skub

2010

Instruktionsvideo med gode råd for at undgå tunge løft, træk og skub. Kan anvendes som instruktion og oplæring på især hotel- og restaurationsskolen, men også på hoteller og i køkkener.

 

Server med maner

Server med maner

2010

Inspirationsmaterialer, der viser vejen til at forebygge nedslidning og skader i forbindelse med serveringsarbejder. Vi serverer ligeledes en række gode og sjove øvelser, der kan anvendes af serveringspersonalet. Brug videoklippene og se hvordan I kommer i gang.

 

Video Se video

 

Klik her for at hente den som EPUB

Elevtrivsel

Elevtrivsel

2009   

Hæftet indeholder gode råd til, hvordan du som elevansvarlig kan medvirke til at sikre bedre trivsel for elever i gastronom- og tjenerfaget.

 

10 gode råd til et bedre arbejdsmiljø for køkkenmedarbejdere 10 tips for a better work environment

10 gode råd til et bedre arbejdsmiljø for køkkenmedarbejdere

10 tips for a better work environment

2009

Video Se video

Som arbejdsgiver eller leder er det dit ansvar, at medarbejderne får oplæring og instruktion, som sætter dem i stand til at udføre arbejdet sikkert og sundt. De gode råd fra branchens parter skal inspirere hertil.

 

10 gode råd til et bedre arbejdsmiljø for stuepiger

10 gode råd til et bedre arbejdsmiljø for stuepiger
10 tips for a better work environment

2009

Video Se video

Som arbejdsgiver eller leder er det dit ansvar, at medarbejderne har fået en oplæring og instruktion, som sætter dem i stand til at arbejde uden at få skader eller blive nedslidt. Derfor har Branchearbejdsmiljørådet for service og tjenesteydelser i samarbejde med branchens parter udarbejdet disse 10 gode råde til stuepiger.

 

 

Bliv klogere på unges arbejdsmiljø

Bliv klogere på unges arbejdsmiljø

2009

For de fleste unge er det en sårbar omvæltning at komme ud på arbejdsmarkedet. De skal først til at lære, hvordan man begår sig på en arbejdsplads. Unge er mere udsatte for skader end deres ældre og mere erfarne kollegaer. De har brug for råd og vejledning, så de kan få et sundt og sikkert arbejdsliv.

 

Hotel & restauration - Brancherettet værktøj til forebyggelse af arbejdsulykker

Ulykkesværktøj: Hotel og restauration

2003

Brancherettet værktøj til forebyggelse af arbejdsulykker. Hent værktøjet på www.forebygULYKKER.dk

 

Produceret af Reklamebureauet Rechnitzer